注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

灰镜

这个世界上没有偶然,有的只是必然

 
 
 

日志

 
 

2013.06.15. 一段英语美文   

2013-06-16 10:27:04|  分类: Diary |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

       做作业的时候在练习册上看到的句子,觉得挺不错,于是摘录如下:

       Leave the beaten track occasionally and dive into the woods. Every time you do you will be certain to find something that you have never seen before. Follow it up, explore all around it, and before you know it, you will have something worth thinking about to occupy your mind. All really big discoveries are the result of thought.

       偶尔离开平路,去寻求困境。当你这样做的时候,你一定会发现你从没见过的东西。跟踪下去,不断探索,不知不觉中,你就会发现某种值得思考的东西占据着你的头脑。所有真正伟大的发现都是思考的结果。

       ——2013.06.16.


  评论这张
 
阅读(35)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017